KLART FOR OFFISIELL ÅPNING

Tilbake på jobb.

Nå er det godt å være tilbake på jobb med fulladede batterier. Den flotte sommeren har virkelig gitt mye energi og energi trenger vi når Batteriretur går inn i en meget aktiv høst. Det skjer mye på batterifronten og for Batteriretur er det avgjørende å være ajour med utviklingen, ikke bare nasjonalt, men også internasjonalt. For oss står sikkerhet i fokus og da må vi til enhver tid ha den beste kunnskapen.

ISO sertifisering

På forsommeren har vi vært gjennom ny ISO-sertifisering. Denne gang dreier det seg om sertifisering etter ny standard 9001:2015 og 14001:2015. Dette er også et tiltak som sikrer kvalitet i alle ledd – i tråd med Batterireturs policy.

Offisiell åpning

Den første store oppgaven for oss etter ferien er den offisielle åpningen av anlegget på Øra i Fredrikstad. Anlegget har vært i drift noen måneder, men vi har ventet med åpningen til alt er innkjørt. 23 august ønsker vi både bransjefolk og ikke minst representanter for Fredrikstad-miljøet velkommen til Øra. Ordfører Jon Ivar Nygård står for den offisielle åpningen, men i tillegg vil vi ha aktuell bransjedebatt på agendaen.

Ønsker godt samarbeid

Jeg ønsker alle våre kontakter, partnere og alle som er interessert i batterier et fortsatt godt samarbeid på vei inn i andre halvdel av 2018.

Fremtiden er elektrisk!

/Fredrik