Sommerhilsen fra Fredrik 2024

Sommeren er straks her, og vi ønsker å takke for samarbeidet siste halvåret. Med fokus på kompetanse, sikkerhet og effektiv innsamling har vi gjort fremskritt innen sirkulærøkonomi og bidratt til en mer bærekraftig fremtid.

Støtter opp av våre medlemmer og eiere gjør vårt engasjement for resirkulering og gjenbruk av batterier det mulig å forene vekst med miljøansvar. De ansattes dedikasjon og samarbeid har vært avgjørende for vår suksess så dette et teamwork på høyt nivå! 

 

Denne sommeren har vi hatt noe spesielt å feire da Batteriretur markerer 30 år innen sirkulærøkonomi! Gjennom tre tiår har vi sammen med våre medlemmer, ansatte og eiere bidratt til en grønnere fremtid ved å fremme sikkerhet, resirkulering og bærekraftig bruk av batterier. Jubileet ble først feiret med et seminar på Litteraturhuset i Fredrikstad med inviterte gjester fra vårt nettverk. En stor suksess! For de ansatte på tvers av avdelinger arrangerte vi en flott jubileumstur med skjærgården i fokus. Jeg ønsker å takke hver og en av dere for deres utrettelige innsats og engasjement. Sammen viser vi at sirkulærøkonomi ikke bare er mulig, men også skaper rom for investeringer som er nødvendig for en bærekraftig fremtid. Gratulerer med 30 år, og tusen takk igjen for deres bidrag til vår felles suksess!

 

Høsten blir elektrisk med flere spennende saker på bordet. Noe av det viktigste er naturlig nok Batterireguleringen som er på høring og vi ser frem til gjennomføringen av denne. 

  

Nå er det tid for å lade batteriene og jeg håper dere nyter en velfortjent sommerferie. 

 

Med vennlig hilsen

 

Fredrik

CEO

Batteriretur