Påskehilsen fra Batteriretur’s daglig leder Fredrik Andresen

Man må vel innrømme at man så for seg påsken 2021 litt annerledes enn det det ser ut til å bli. Samfunnet er igjen stengt ned i stor grad og smitten har til dels økt i flere regioner.

Dette er tungt for oss alle og man merker det på kroppen alle som en… Men samtidig må vi ha tillit til myndigheter som gjør nøye utredinger og vurderinger og jeg tror at vi nå nærmer oss en form for kontroll på dette noe som igjen betyr at vi kan våge å tro på sommer hvor vi kan ses ansikt til ansikt igjen og ikke over en digital plattform. Jeg må virkelig berømme alle som er i Batteriretur, her legger men ned jobben som trengs og står på midt oppe i alt.

Fremtiden ser lys ut i mine øyne. Med nye etableringer innenfor batterisektoren i Norge, en politikk som driver frem sirkulærøkonomi og ikke minst ser man endringer hos forbrukere mot en grønnere hverdag. Dette er det vi alle jobber mot og gjør vi dette riktig denne gangen kan det også skape betydelige antall grønne arbeidsplasser i Norge. Jeg heier på alle initiativene som er gjort, være seg FREYR, Morrow Batteries, BEYONDER eller JBI et samarbeid mellom Equinor, Panasonic og HYDRO. Dette blir helt utrolig spennnende og det er lenge siden vi har sett et slikt taktskifte i norsk industri.

 

Vi har tidligere skrevet om etableringen av Hydrovolt hvor Batteriretur skal være operatør. Denne fabrikken bygges nå og man sikter på oppstart mot slutten av året. Her skal vi rekruttere flere nye kolleger mot sommeren og dette blir en meget spennende reise å ta del av. Ønsker dere å vite mer om hva som skjer i hverdagen vår i Batteriretur oppfordrer jeg dere til å følge oss i sosiale medier og ikke minst høre på vår nylig lanserte BATCAST. Her kan dere høre og til dels se mer om hva som skjer og ikke minst hvor vi skal…

https://www.youtube.com/watch?v=BDf265i-pSI

 

Jeg ønsker dere alle en riktig god påske og vi krysser fingrene for at alle tar del i dugnaden og hjelper til slik at vi nå får smitten ned og kan åpne samfunnet mot en så normal sommer som mulig. Den nye normalen kommer og den skal du, jeg og ja vi alle sørge for at kommer raskest mulig.

 

Hilsen Fredrik