Julhilsen fra vår daglig leder Fredrik Andresen

En ny høytid nærmer seg og nok et år i sirkulærøkonomiens tjeneste nærmer seg slutten.

Året har for oss i Batteriretur vært intenst og givende. Vi utvikler stadig nye løsninger for korrekt håndtering av batterier fra elektriske kjøretøy og skip og vi forsker på gjenbruk av batterier med flere spennende prosjekter i samarbeid med akademia og partnere. 2019 var vårt første fulle driftsår ved vårt nye anlegg i Fredrikstad. Vi ser uten tvil at vår investering i helautomatisk sorteringsanlegg var en veldig riktig investering og nærheten til havnen gir oss mulighet til å bruke miljøvennlige transporter. Vi krysser fingrene for å få muligheten til å bygge ut videre i Norges hovedstad for Sirkulærøkonomi.

Noe vi er svært opptatt av i Batteriretur er jobben vi gjør med høy kvalitet for innsamling, sortering, sikring av riktig gjenvinning og sporing av alle kategorier batterier vi håndterer. Å inneha høy kvalitet på arbeidet vi gjør er i vårt DNA og noe vi har utviklet over 25 år. Vi skal alltid streve for å ha de mest sikre og kostnadseffektive løsningene og som selskap jobber vi hver dag for å bli enda bedre.

For meg som leder er det utrolig givende å lede en kvalitetsmerkevare av et selskap som Batteriretur®. Vi har en fantastisk stab som alle trekker i samme retning for å utvikle oss videre inn i en elektrisk fremtid og selv om vi har gjort dette i over 25 år har vi har bare sett starten. Styrene våre står fjellstøtt bak oss og elektrifiseringen av stadig flere sektorer skaper nye markeder og veier å følge. Vi skal som alltid være i front av bransjen, det kan jeg love dere.

Avslutningsvis vil jeg ønske dere alle en Riktig God Jul. Nyt noen dager med fri og tilbring tiden med mennesker dere ønsker å ha rundt dere. Ta vare på hverandre, lad batteriene så gir vi full gass etter julen og inn i et meget spennende år i 2020.

Fremtiden er elektrisk!

Julehilsen fra

Fredrik