Batteriretur blir ny samarbeidspartner til FFK.

😊 En gladsak i disse utfordrende tider hvor man ikke vet når det blir fotball på stadion igjen. Selskapet Batteriretur har signert en sponsoravtale med FFK!

Batteriretur® etablerte seg i Fredrikstad i 2018. Selskapet er verdensledende innen sitt felt og etter over 20 år med hovedkontor i nabobyen var det viktig for oss å bygge nytt for å utvikle bedriften videre. Dette var kun mulig i en by med havn, politisk vilje samt industrikultur og da falt valget på Fredrikstad og Øra industriområde.

Som selskap er vi opptatt er vi opptatt av å bidra lokalt. Det være seg i forbindelse med innkjøp av varer og tjenester eller støtte til lokale lag og idrettsforeninger. FFK er en viktig aktør i bybildet hvor alle er velkommen til Fredrikstad Stadion hvor gode oppleveøser skapes.

Vi ønsker å være med å bidra til reisen tilbake til toppen hvor en av Norges mestvinnende klubber gjennom tidene hører hjemme. Det fortjener både laget og klubben men ikke minst alle Fredrikstads innbyggere. Sammen er vi sterke! Heia heia FFK!

https://www.fredrikstadfk.no/nyheter/batteriretur-blir-ny-samarbeidspartner

Mvh

Fredrik Andresen
Daglig leder
Batteriretur®