Batteriretur sponsar Norges første avfalls-TV!

Avfallsbransjen.no og Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs, lager Norges første avfalls-TV med hjelp av Batteriretur.

Ambisjonen er å gjøre opp en status i avfallsmarkedet, hvordan det går med materialgjenvinningen og hva som skal til for å komme på spor igjen etter Koronakrisen.

Programmet vil blant annet inneholde en nyhetsrevy med reportasjer og innslag fra avfallsaktører i hele landet, en paneldebatt med ansvarlige politikere, og ikke minst analyser fra dyktige eksperter. Programledere blir Svein Kamfjord, direktør i Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs, og Torbjørn Leidal, ansvarlig utgiver i avfallsbransjen.no.

Programmet blir sendt 11.juni, og tilgang til programmet kan kjøpes på hjemmesidene til Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs, samt Avfallsbransjen.no

– Det er svært viktig for våre medlemmer å få gjort opp en status nå som vi etterhvert går tilbake til mer normale tider, sier Svein Kamfjord. Han legger til at den redaksjonelle kompetansen hos Avfallsbransjen.no og Samfunnsbedriftenes fagkompetanse sammen vil gjøre det enklere å avdekke behov for tiltak slik at arbeidet med å nå materialgjenvinningskravene kan ta fart igjen.

– For Avfallsbransjen.no blir dette en ny milepæl, sier Torbjørn Leidal, som selv har TVerfaring fra NRK og TV3. Han legger til at redaksjonen gleder seg til å legge ut på veien og møte avfallsaktørene landet rundt.

Ved spørsmål, ta kontakt med:

Torbjørn Leidal  Ansvarlig utgiver  Avfallsbransjen.no AS. Mobil: 920 64 011

Svein Kamfjord, Direktør, Samfunnsbedriftene Avfall og ressurs  Mobil: 930 30 423

Sendingen er sponset av:
Batteriretur, Container Gruppen og Returkraft