Velkommen til Grønn Konkurransekraft-dagen den 3 mai!

Sol og bølgeskvulp på Akershusstranda, inspirerende bedriftshistorier, og ikke minst god mat og hyggelige folk. Bli med på Grønn Konkurransekraft-dagen tirsdag 3. mai-2022.

Returselskapene Grønt Punkt Norge, Batteriretur og RENAS arrangerer for femte gang en heldagskonferanse for norsk næringsliv på Vippa i Oslo.
Den grønne tråden i konferansen er lønnsom bærekraft. Vi hører fra bedrifter som i møte med endringer og «det grønne skiftet» har funnet nye måter å drive forretning og tjene penger.
Ikke mindre enn 15 forskjellige bedrifter og foredragsholdere kommer for å fortelle oss sine suksesshistorier og inspirere til endring. I tillegg vil næringsminister Jan Christian Vestre åpne ballet for oss.
Vi vil høre hvordan endringer i markedet har påvirket tjenesteutvikling i bedrifter som Møller Gruppen, Oda og Jernia. Vi får høre om store organisasjoner i endring, som Entra og Sykehusinnkjøp.
Nysnø Klimainvesteringer forteller om hvordan de investerer i smarte og lønnsomme klimaløsninger, og får høre fra suksessrike oppstarter som Cognite.
Bedrifter som Hydrovolt og Evyon gir oss et innblikk i den rivende utviklingen i batteriindustrien, og Finn.no vil sette fokus på forbrukertrender og bruktsalg.
Og sist men ikke minst får vi en sjeføkonoms blikk på hvordan forsyningssikkerhet og råvare- og energipriser påvirkes av den aktuelle situasjonen i Europa.
Harald Magnus Andreassen er kjent for å forklare samfunnsøkonomi på en lettfattelig og engasjerende måte. Vi er spent på hva han vil si om utviklingen i økonomi og finansmarkedet i Norge og verden fremover,
og hvordan vi kan tilpasse oss.
Vi gleder oss til å se deg!
Arrangementet er gratis.