Ny spennende medlem – Evoy AS

Marin sektor er i stor endring med elektrifisering av stadig flere fartøyer. Vi er svært fornøyd med å ha fått med en svært innovativ og fremtidsrettet aktør som Evoy på laget. Med våre ledende løsninger kan Evoy stole på at deres batterier blir ivaretatt på best mulig måte den dagen de skal gjenvinnes. Vi ser frem til å utvikle samarbeidet videre med Evoy i mange pr fremover. Fremtiden er elektrisk! Hilsen Fredrik

Evoy skriver:

«Vi gleder oss til å dele denne nyheten med dere før den blir sluppet i pressemelding torsdags morgen! Evoy skal nå samarbeide med Hurtigruten og Frydenbø Marine i utvikling av verdens kraftigste helelektriske utenbordsmotor. Målet er at motoren skal være ferdig testet og klar til markedet første kvartal 2021.

Prototypen med elektrisk drift forventes å yte 150 hk, og testing i løpet av sommeren og høsten 2020 vil gi endelige svar på ytelser og rekkevidde. Utenbordsmotoren kan installeres på Hurtigrutens mindre Expedition tender båter som ett av målene deres mot en mer bærekraftig turistnæring.»

Så skriver vår nyeste medlem, Evoy AS som i går ga ut den store nyheten. I samband med pressrealesen på det så skriver de også videre:

«Evoy og Batteriretur® har inngått avtale om levering og gjenvinning av batteri. Selv om Evoy sine batteri vil vare i mange år til så er det viktig for oss at vi vet at våre batterier blir tatt vare på og gjenvunnet på den sikreste og mest bærekraftige måten. Det er sikret hos Batteriretur® som samler inn og gjenvinner alle typer batterier fra hele Norge.»

Vi hilser Evoy velkommen in i Batteriretur familien og ser frem mot en fortsatt spennende og givende fremtid!

Det er alltid kul at jobba med de beste!!

https://us19.campaign-archive.com/?e=[UNIQID]&u=f349cc487e7c2293a097453e5&id=178d2c5c86