Nyttårshilsen fra Fredrik

Et spennende år er over og nå har vi fått ladet batteriene. 2023 var et intenst år for oss i Batteriretur med høy aktivitet på nær alle fronter.

På sensommeren ble ny batteriregulering stemt gjennom i EU noe som også påvirker oss her i Norge. Her er det flere spennende momenter med nye kategorier og strengere krav til innsamling og dokumentasjon. I Norge vil det på nyåret komme en høring av en ny batteriforskrift og det vi har sett så langt ser vi på som lovende. Vi ønsker dette velkommen da det forsterker fokus på bærekraft, miljø og sikkerhet. Vårt DNA som selskap med andre ord. 

 

Vi lever i en tid med flere usikkerhetsmoment med stigende renter, inflasjon og ikke minst krig i Europa og Gaza påvirker omgivelsene og skaper usikkerhet. Denne uroen vil nok dessverre pågå gjennom 2024. Som selskap er vi robuste med solide eiere som gir oss handlingsrom og vi skal møte utfordringene på strak arm. Først og fremst sender vi våre tanker til de som er berørt av de grusomme krigshandlingene. 


Selv har jeg fått ladet batteriene og er nå klar for et elektrisk 2024! Det kommer flere spennende nyheter fremover så følg oss i våre digitale kanaler for mer informasjon. 

 

Godt nytt år! 

 

Vennlig hilsen

Fredrik

CEO